Natació Sincronitzada Adaptada a Finlàndia


El passat mes de maig, van contactar amb nosaltres des de Finlàndia, a través de les nostres xarxes socials. El motiu era per conèixer millor el projecte de natació sincronitzada adaptada que portem de la mà amb la Fundació J. Cruyff. El seu interés és perquè volen oferir aquesta activitat a Finlàndia i volien tenir un referent.


Margit Overmyer, amb l'entrenadora Eva Galan i el nostre equip de Sincro Adaptada

Margit Overmyer, neuròloga pediàtrica que treballa a L’Hospital de nens de la Universitat de Helsinki, Finlàndia és la interessada en portar a terme la activitat. Actualment està treballant a la unitat de rehabilitació de l’hospital i, a més a més, és jutge de natació sincronitzada des de fa ja 6 anys.


Quan es va posar en contacte amb nosaltres ens va comentar la idea de venir a veure el grup i així veure com treballem aquesta activitat i tenir més eines per poder portar a terme aquest bonic projecte a la piscina que del centre de rehabilitació de Validia. Un club molt petit "Vantaan Pyörre" on fan sincro i bàsquet.La Margit ens ha vingut a veure ja dues vegades, els passats juliol i octubre, i va fer una classe amb nosaltres i amb el nostre equip de natació sincronitzada adaptada. Va quedar molt impressionada tant amb l’experiència com amb els resultats.De moment només compten amb 3 noies a l’equip però tenen l’esperança de que es faci gran el projecte el més aviat possible. Per dur a terme aquesta projecte, La Margit rep l’ajuda de la seva filla de 19 anys, nedadora actual de sincro de la categoria sènior.Ens fa moltíssima il·lusió ser pioners en aquest àmbit i que siguem un exemple per altres clubs i països. Creiem que tot és possible i que tothom ha de poder tenir l’oportunitat de practicar un esport com aquest, treballant uns valors i unes habilitats, físiques i psíquiques, tant importants.


Si no saps quina piscina et queda més aprop, tens dubtes, suggeriments,
o senzillament no vols esperar més en apuntar-te...

SincroGestió 

Cursets de Natació Sincronitzada

per a tothom

  • Instagram - Círculo Blanco
  • Facebook - círculo blanco
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Círculo gris