Incorporació de la Laia Blanco a la família de SincroGestió

Estem contents de comunicar-vos la recent incorporació a SincroGestió de la Laia Blanco Espinosa com a Directora Tècnica.


Amb ella treballarem per a tenir una línia pròpia d'ensenyament de la natació artística, que ens ajudi a ser referents d’aquesta modalitat esportiva, sempre des d’una vessant lúdica.Coneixem a la Laia:

Vaig començar la natació sincronitzada quan tenia 6 anys, al club natació kallipolis. Allà comença tota la meva trajectòria com a nedadora; guanyant campionats d'Espanya i Catalunya en aleví, infantil i junior.


Als 13 anys em van donar una beca per entrar a la Blume (Centre Català de tecnificació esportiva) i em van convocar a la selecció espanyola junior. Vaig aconseguir quedar segona d'Europa en més d'una ocasió i quarta del món.


Al acabar la meva trajectòria com a nedadora, vaig veure que no em volia desvincular d'aquest món i vaig continuar com a entrenadora. Vaig portar alguns equips aleví i junior, i vam aconseguir guanyar campionats d'Espanya.


També he viatjat com a entrenadora. Vaig estar a Canadà portant un club a Mont-real i a Suècia amb la Selecció Sueca per anar a la copa comen.

Actualment m'he introduït a l'equip de SincroGestió. És un projecte amb molt de futur i que està en ple creixement. M'agrada, perquè ofereixen un servei dins la Natació Artística lúdica, molt maco i personalitzat, i sempre amb ganes de créixer.


Si no saps quina piscina et queda més aprop, tens dubtes, suggeriments,
o senzillament no vols esperar més en apuntar-te...