Formem al nostre personal tècnic!

Ahir vàrem dur a terme la 1ª formació d’aquesta temporada adreçada al nostre personal tècnic, va ser una formació teoricopràctica enfocada a proporcionar eines per dur a terme una bona planificació de les sessions en les seves vessants de sec, natació i natació artística.

Totes les nostres monitores venen del món de la sincro però som conscients que és diferent practicar-la que ensenyar-la i, és per aquest motiu, que ens agrada planificar formacions on els hi donem varietat d'exercicis per fer les classes més dinàmiques.

Vam dividir la formació en 2 grans blocs:


-La part teòrica, on treballem la base dels coneixements tècnics, estructura d'entrenaments, exercicis de sec i d'aigua... amb treball de dinàmiques de grup.-La part pràctica, incorporada per primer cop a les formacions tècniques de SincroGestio, on practiquem lo explicat en la part teòrica.


Creiem que és molt més enriquidor i permet que les entrenadores puguin portar a la pràctica els coneixements adquirits i d'aquesta manera poder ser aconsellades per la nostra directora tècnica, Laia Blanco. Resoldre dubtes i fer un treball més individual.Estem molt contents amb els resultats de la formació i volem agrair i destacar la participació activa de les monitores, la bona sintonia entre elles, el treball en equip dins i fora de l’aigua i les ganes d'aprendre, millorar i compartir coneixements.


Ja estem treballant en la propera formació que, de ben segur, també serà molt interessant.


Gràcies a la participació del nostre equip tècnic!

La direcció de SincroGestióSi no saps quina piscina et queda més aprop, tens dubtes, suggeriments,
o senzillament no vols esperar més en apuntar-te...

SincroGestió 

Cursets de Natació Sincronitzada

per a tothom.

  • Instagram - Círculo Blanco
  • Facebook - círculo blanco
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Círculo gris