Final de Curs 2019 Let's Swim


El passat 08 de juny ens vàrem reunir tots a les fantàstiques instal·lacions de les Piscines Bernat Picornell, per presentar-vos tot el treball d'aquesta temporada. Uns esportistes que han après, han entrenat, han millorat i han viscut de ben a prop la Natació Artística, amb nosaltres.Volem que els nostres esportistes s'identifiquin amb uns valors i amb uns principis que els ajudin en el seu creixement individual i col·lectiu... I és per això que organitzem aquesta festa de l'esport i de la natació artística cada any!!


Aquest any hem volgut dedicar la nostra exhibició final de temporada a l'ESPORT INCLUSIU.

Des de fa 4 temporades treballem, de la mà de la Fundació Cruyff, la natació artística amb un grup de joves amb discapacitat a Piscines Municipals Joan Serra, Uesports Sabadell, amb la col·laboració desinteressada i inestimable de nedadors sense discapacitat que ens han ajudat a fer una millora substancial del grup, millora que la veiem en ambdues direccions.


Som pioners Europeus en aquesta modalitat esportiva i hem anat aprenent a base de posar-hi moltes ganes, equivocar-nos, millorar, innovar.......no hi ha res escrit, tot ho hem anat fent de mica en mica, amb l'experiència.L'objectiu principal de SincroGestió és fer arribar la sincro a tothom i en aquest sentit treballem any rere any. Volem dedicar l'exhibició d'aquesta temporada a l'esport inclusiu i esperem amb aquesta acció donar més visibilitat de la natació artística en aquest col·lectiu tan especial.


Ara que hem acabat la temporada, us volem donar les gràcies a tots els que ho heu fet possible:

A totes les entitats col·laboradores / Als 30 entrenadores i entrenadors per la feina i la implicació que heu tingut durant tota la temporada!! / Als 13 voluntari@s que ens heu ajudat a organitzar aquesta festassa!!! / Als més de 1100 assistents a la festa, que vàreu estar fantàstics! / A les instal·lacions Bernat Picornell per acollir-nos.... / A les 21 piscines que junts... formen SincroGestió....


I Sobretot moltíssimes gràcies als més de 400 esportistes!! Per ser els protagonistes i que dia a dia, setmana a setmana us formeu com a persones a prop de nosaltres, junt amb la natació artística, junt amb SincroGestió!!


LINK DEL VIDEO: http://www.nataciosincronitzada.cat/final-de-curs

*Totes les imatges del festival les rebreu a través d'un link, pel whatsapp de cada piscina.


Moltes gràcies per confiar amb nosaltres. 


Atentament, la direcció de SincroGestió.Si no saps quina piscina et queda més aprop, tens dubtes, suggeriments,
o senzillament no vols esperar més en apuntar-te...

SincroGestió 

Cursets de Natació Sincronitzada

per a tothom.

  • Instagram - Círculo Blanco
  • Facebook - círculo blanco
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Círculo gris