Brussels Open Masters Synchro

El passat 24 de març, l'equip universitari del SAF-UAB de SincroGestió va viatjar a Brusseles per competir al Brussels Open Màsters Synchro, a la modelitat Duo lliure i Combo.


És un open que es celebra cada any a Brussel·les, i que permet participar a nois i noies entre 20 i 70 anys. És una competició realment diferent, on es poden veure rutines de totes les edats i sexes. Enguany és el segon any que hi participem i ens ha tornat a encantar viure aquesta experiència.


El combo mixt és una rutina amb una temàtica diferent i amb una banda sonora molt explosiva i motivadora, que buscar sorprendre per la seva creativitat. Aquesta rutina està entrenada per la Ceci Jiménez, ex-nedadora de la Selecció Espanyola. Tenim molta sort de comptar amb ella, amb el seu talent i experiència.


El duo, format per la Laia Blanco i la Ceci Jiménez, ens ha deixat a tots sense paraules. Una coreografia molt expressiva, amb molta coordinació i sentiment, creada per elles mateixes.

Ens agrada compartir aquest esport i veure com el treballen arreu del món, i sobretot ens agrada i ens motiva, veure com la sincro no té per què tenir un final jove. Hem conegut gent de 60 anys que es prepara cada any amb molta il·lusió, per aquesta competició. Nosaltres lluitarem perquè la flama de les nostres nedadores no s'apagui mai. Oferim cursets per a tothom i tenim moltes ganes d'obrir-ho a la gent gran i a tothom que s'ho proposi.


La nostra experiència ens ha fet veure que moltes noies en edat junior que han de passar a edat absoluta, deixen de fer l'esport que els hi agrada, perquè en la majoria de clubs no tenen continuïtat amb aquestes edats. Aquí és on apareix SincroGestió, oferim sincro per aquestes edats, i motivem a noies amb experiència a seguir practicant la sincro amb molt bon nivell i donant-los possibilitats com participar a Opens Internacionals, Copa Catalana... perquè segueixin competint, aprenent i gaudint, de forma més amateur, però mai sense abandonar l'esport que estimen.


Tanquem aquesta gran experiència a Brussel·les amb molt bones sensacions i amb moltes ganes de seguir treballant, perquè aviat pugueu gaudir en directe d'aquestes dues coreografies, en algunes de les nostres exhibicions.Si no saps quina piscina et queda més aprop, tens dubtes, suggeriments,
o senzillament no vols esperar més en apuntar-te...