CURSOS PER ADULTS (+18)

Iniciació i nivell mig. 

Si ets d'aquelles persones que sempre ha tingut curiositat per aquest esport, tinguis l'edat que tinguis, aquí fem possible el teu somni! A SincroGestió creiem en les segones oportunitats. L'edat aquí, mai serà una excusa per començar una experiència nova. 

Apendràs tot sobre la Sincro: natació, flexibilitat, tècnica, coreografies... i sobretot tot i el més important per nosaltres, tot allò que et piqui la curiositat. Farem trobades amb altres grups, exhibicions... 

T'escoltem i fem el possible perquè el grup creixi en la direcció que vulgui i el més amunt possible.  

 

Tinguis l'edat que tinguis aquí tindràs un lloc. 

Mai és massa tard per començar! 

Per a més informació i inscripcions: contacta'ns

_MG_9000_edited.jpg

Enguany farà 5 anys que vàrem obrir el grup d'adults a la Universitat Autònoma de Barcelona. És una activitat que ha tingut molt d'èxit, és molt enriquidora i fàcil de compaginar amb universitat, feina... L'objectiu principal és passar-ho molt bé, conèixer gent, experiències, i sobretot, gaudir de l'esport i de la Sincro. 

Degut aquest èxit, aquesta temporada 19-20 obrim nou grup a Poliesportiu La Salle, per a tot aquell@s de Barcelona que us heu quedat amb les ganes! 

PISCINES I HORARIS

Inici cursets Setembre (prova gratuïta)

SAF-UAB (BELLATERRA)

nivell inicial i mitjà

DILLUNS - DIMECRES

19:30h -20:30h

POLIESPORTIU LA SALLE BONANOVA (BCN)

nivell incial i mitjà

DIMECRES 

18:45h - 21:15h

testimoni

LAURA SOLÀ, 28 ANYS

"Vaig començar a fer sincro quan debia tenir uns 10 anys i em va enganxar al moment. Fins que vaig fer els 18 i els horaris de la universitat m'ho van impedir, vaig gaudir-la setmana darrera setmana. Em va saber molt greu haver de deixar-ho, però en aquell moment hi havia molts pocs clubs de sincro. Quan vaig acabar d'estudiar tenia molt clar que ho volia reprendre però no creia que fos possible trobar un grup per adults, que no tingués interès en competir, sinó només en passar-ho bé i aprendre plegats independentment del nivell de cadascú. Un dia vaig decidir fer una cerca a google i vaig tenir sort! Vaig trobar Sincrogestió, que cumplia just amb el que jo buscava i ells em van obrir les seves portes. Des de llavors he anat canviant de piscina i de grup per necessitats meves, però ells sempre es preocupen de trobar el que més m'encaixi. Així, des de llavors i ara que tinc 28 anys, ja no he parat ni pararé de gaudir de la sincro i del bon ambient entre companys i companyes."